De leverancier van uw ME-TIME
Professionele huishoudhulp met dienstencheques

Coronamaatregelen

VEILIGHEID VOOROP : ONZE DIENSTVERLENING IS TIJDELIJK STOPGEZET

Beste collega’s,
Beste klanten,

 

Het is duidelijk dat de maatregelen van de overheid om de risico’s van het coronavirus tegen te gaan ook ons bedrijf aanbelangen. We beseffen dat gewone oplossingen zoals werken op een veilige afstand, zonder beschermingsmiddelen, niet voldoende zijn om ieders veiligheid te garanderen.

Daarom hebben we nu een drastische, maar duidelijke en menselijke beslissing genomen. Uw veiligheid staat voorop. We willen de gezondheid van onze medewerkers en klanten vrijwaren.

We zetten dus tijdelijk (tot en met zondag 19/04/2020) de dienstverlening stop, zodat we mee helpen om de risico’s van het virus in te dijken.
(Deze datum is onder voorbehoud van verdere adviezen van de overheid.)

Praktisch:

  • Aan onze klanten: we laten jullie niet graag in de steek, maar uitzonderlijke tijden vragen om uitzonderlijke maatregelen. Met vragen kan je wel nog steeds terecht bij onze kantoormedewerkers. Neem ook eens een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen van klanten.
  • Aan onze poetshulpen: jullie moeten sinds donderdag 19 maart thuisblijven, we doen beroep op tijdelijke werkloosheid door overmacht. Klik hier voor meer info rond jouw werkloosheidsvergoeding en loon. Neem ook een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen van thuishulpen. Jullie kunnen ook steeds terecht bij de collega’s op kantoor.
  • Onze kantoormedewerkers blijven op post, maar door de toevloed aan telefoons en vragen zijn ze wellicht moeilijker bereikbaar dan anders.

We hopen dat deze maatregel slechts voor een beperkte periode nodig is.

We wensen jullie intussen een goede gezondheid toe, hou het veilig en draag goed zorg voor elkaar!

Het team van Axxi4you