De leverancier van uw ME-TIME
Professionele huishoudhulp met dienstencheques

Coronamaatregelen

VEILIGHEID VOOROP : WE WERKEN AAN EEN VEILIGE HEROPSTART

UPDATE – VANAF BEGIN MEI ZAL DE DIENSTVERLENING GELEIDELIJK AAN HERVAT WORDEN

 

Beste collega’s,
Beste klanten,

 

De veiligheid van onze medewerkers en klanten primeert. Nu de overheid beslist heeft om de coronamaatregelen licht te versoepelen, nemen ook wij de eerste stappen naar een gedeeltelijke heropstart.

Praktisch:

  • Aan onze klanten: we werken aan een veilige heropstart. We contacteren je van zodra je vertrouwde poetshulp kan opstarten. Met vragen kan je wel nog steeds terecht bij onze kantoormedewerkers. Neem ook eens een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen van klanten.
  • Aan onze poetshulpen: velen onder jullie hebben reeds laten weten terug te willen opstarten. Wij contacteren je met alle nodige info. Voor diegenen die nog niet opstarten: ook jullie zullen gecontacteerd worden om te bekijken wanneer een opstart terug mogelijk is.  Neem zeker eens een kijkje op onze pagina met veel gestelde vragen van poetshulpen. Jullie kunnen met vragen ook steeds terecht bij de collega’s op kantoor.
  • Onze kantoormedewerkers blijven op post, maar door de toevloed aan telefoons en vragen zijn ze wellicht moeilijker bereikbaar dan anders.

We wensen jullie intussen een goede gezondheid toe, hou het veilig en draag goed zorg voor elkaar!

Het team van Axxi4you